Nydelig Jugenstil Skjenk og Skap

Disse to fine møbler ble reparert fra snekkerhånd, pusset opp fra fagfolk og er i veldig god stand. Vi brukte som vanlig Annie Sloan kalkmaling (grå) og antikkvoks (fargeløs). S&L er stødige og tilbyr mye plass til oppbevaring. Farge og voks fra LÅVELYKKE. 

Sjarmerenede Antikk Sandblåst Skjenk

Skjenken ble sandblåst før vi malte den med Annie Sloan kalkmaling naturlig ble alle våre fargene kjøpt hos LÅVELYKKfE. Fargen vi brukte heter antique white og er en nøytral farge. Den kan god kombineres med alle farger. For å heve frem trestrukturen og alle de fine utskjæringer brukte vi i tillegg til fargeløs voks også svart antikk voks.

Gammelt Lintøyskap med fine Utskjæringer

Dette vakre lintøyskap ble laget i heltre eik og er veldig stødig. Etter noen små-reparasjoner ble det pusset ned, malt med Annie Slaon kalkmaling fra LÅVELYKKE og vokset med høyverdig antikkvoks for å gi møbelet optimal beskyttelse.

Soveromsmøbler med Fine Lavendel Motiver

Her fikk vi mulighet å male noe fine soveromsmøbler med grå Annie Sloan kalkmaling fra LÅVELYKKE. På dørene har vi laget fine lavendel motiver. Og til slut ble alt vokset med fargeløs voks. 

Utmerket Smakfult Vinskap med Speil

Dette sett bestående av speil og skap var allerede malt svart da vi fikk tak i det. Vi satt en stund før vi satt oss i gang å re-designe skapet. Resultat var et vinskap med kjempeflotte motiver av rød og hvit vin. Med hvit Annie Sloan kalkmaling fra LÅVELYKKE har vi møbelet "aldringsmalt". 

Hvitmalt Slagbenk med Sommermotiv

Benken ble malt med hvit Annie Sloan kalkmaling fra LÅVELYKKE, seteplaten ble slipt ned, beiset med grå pulverbeis og lakkert med silkematt lakk. Deretter brukte vi, som vanlig, antikkvoks for å gi møbelet best mulig beskyttelse. Her har vi skapt en unik benk som er vakker og i tillegg veldig praktisk siden den har mye plass til oppbevaring under seteplaten.

Barskap med Mye Lagringsplass

Endelig hadde vi tid og plass til å pusse opp dette praktfullt skap som ble laget i heltre furu. Møbelet er i perfekt stand og vi har malt det på utsiden med grå Annie Sloan kalkmaling kjøpt fra LÅVELYKKE og på innsiden brukte vi mørk brun kalkfarge. Utrolig fine motiver gir skapet enda mer sjarm og sjel. Her finnes det veldig mye lagringsplass til ting og tang. Skapet er utstyrt med koselig belysning og i midten har  barskapet lys og speil.

Sandblåst Grå Skjenk med Fine Utskjæringer

Skjenken ble sandblåst for å heve frem strukturen av treverket. Siden dette møbelet hadde så fine utskjæringer brukte i tillegg til fargeløs voks også svart voks. Noe som gir dybde og la skjenken se eldre ut. Malt med Annie Sloan kalkmaling fra LÅVELYKKE.

Sandblåst Rokokko Skjenk med Stil

Denne skjenk i delvis heltre eik og eik finér ble sandblåst for å heve frem strukturen av treverket. Deretter fikk møbelet to strøk med Annie Sloan kalkmaling fra LÅVELYKKE i Gan. Et lag med voks fra samme produsenten gir skjenken veldig bra overflatebeskyttelse. Møbelet ble - som alle våre møbler - pusset opp fra fagfolk.  Vi brukte først hvite håndtak og etter kundens ønsker har vi byttet de til sølv.

Klassisk Grå Skjenk og Skap

Fargen vi brukte denne gang er Annie Sloan kalkmaling fra LÅVELYKKE og heter french linen som er en varm fargetone  og la seg veldig bra  kombinere med alle typer farger. Som alle våre møbler ble også disse to pusset opp fra fagfolk med mye kjærlighet.

1 / 1

Please reload