NYHETER

Sliding Barn Doors/skyvedører blir etablert i begynnelsen av 2019

December 24, 2018

Vi jobber full fart å ha alt på plass slik at vi kan begynne å lage alle typer skyvedører i høy kvalitet til alle våre interessenter. Vi vil antakeligvis være klare i løpet av Februar 2019. Siden etterspørsel har vært stor har vi bestemt oss å bruke mer av våre ressurser for å tilfredsstille disse ønsker. Er der noe vi kan hjelpe dere med eller noe dere lurer på vennligst ring oss eller send oss en e-post. Vi gleder oss til å høre fra dere. 

Hilsen Olga & Roman

Butikk i Desember 2017

December 24, 2017

For noen uker siden hadde vi endelig stort gjennombrudd ......

mellom verkstedet og butikken. Nå blir alt litt enklere, kortere veier fra verkstedet til butikken og tilbake, mindre regnvann i nakken og ikke noe mer søl fra skitne sko i hele huset. Vi har også montert inngangsdør og glassmoduler og med en gang har det blitt koselig varm inn i butikken. Mangler bare mer småting vi må fikse, blant annet listverk.....

Verksted i Desember 2017

December 24, 2017

Da er vi blitt ferdig med å legge gulv i verkstedet, høvelbenk fra loftet har fått sin ny plass og verktøyet samt maskiner er ordnet etter farge og størrelse. Endelig er det slutt med søket etter ting og tang og oversikt har vunnet over kaos.

Dermed er vi klar til å ta verkstedet i bruk (etter litt rydding)

Butikk og verksted  i September 2017

September 04, 2017

Siden begynnelsen av året 2017  jobber vi full fart med renovering av både, vognskjul og vedbod til butikk og verksted. Vi har brukt mesteparten av fritiden for rydding, utbedring og oppgradering av bygningen. Med butikken er vi nesten ferdig. Her mangler det bare mer listverk og montering av inngangsdør og etter det kan vi allerede begynne å innrede og pynte. 

Verkstedet skal bli tidligere vedbod og hadde bare jordgulv. Derfor har vi bygget underkonstruksjon ved bruk av europaller og terrassebord.  I de neste dagene skal vi legge parkett. 

Please reload

© 2015 - 2019 by Norge Mitt Hjem